25 Nov
2012

Cultuur voor kids in ‘the’ Bronks

Voor wie een dagje Brussel plant met de kids: onlangs zijn we op uitnodiging van een cultuurminnende mama naar een theatervoorstelling geweest in Bronks, een kunstenhuis voor kinderen en jongeren. Achiel en zijn vriendjes hadden een fantastische namiddag. De hele locatie is perfect op maat van kinderen, hun programma is divers en ticketprijzen zijn bijzonder democratisch. Bronks ligt aan de Varkensmarkt in hartje Brussel. Nadien zijn we op het speelpleintje nog wat gaan ravotten en ook de artisanele ijsjes iets verder op de Vismarkt werden gesmaakt. Doen we nog es!

 

About Simon Kempeneers

Papa van Achiel (°2008) en August (°2013). Onze gedeelde hobby's: piraat zijn, uitstapjes maken, gitaar-bashen, basketten en fun maken met de maten. We wonen in Wallonië en ik werk als strateeg bij Nascom.

Je gedacht