24 Nov
2012
Posted in: vette cadeaus
By    No Comments

Een skateboard voor ALLE terreinen

Binnen de catergorie van vette cadeaus is dit wel een fijn cadeau voor je zoon. De rockboard descender is een all-terrain board en volgende de site kan je van grasvelden downhillen, stukken bos, sneeuw enzovoort.

Meer info vind je op hun site:

http://www.rockboard.com/products_descender.html 

In het productfilmpke ziet het er alvast plezant uit:

YouTube Preview Image

Niet kunnen testen, dus als iemand al ervaring heeft hiermee, laat dan zeker iets weten.

About Robby Remmerie

Al 7 jaar de papa van guus. Mijn gemeenschappelijke interesses met hem zijn goede muziek, lekker eten, onnozelheden uithalen, uitstappen en reizen, knutselen en computerspellekes. Overdag doe ik iets met het Internet @Nascom (zo beschrijf ik het alvast maar aan mijn moeder )

Je gedacht