28 Nov
2012
Posted in: Algemene nonsens
By    No Comments

Fijne papa-dochter fotografie door Dave Engledow

Dave Engledow is een fotograaf en heeft een dochter. Die combinatie heeft hem duidelijk geïnspireerd. Zijn foto’s van hem en zijn dochter zijn soms hilarisch. Duidelijk dat hij ook met zichzelf kan lachen als vader. In elke foto zie je ook een tas met als opschrift “World’s Best Father”. Op Kickstarter heeft hij ook al voldoende opgehaald om de Worlds best father calendar te maken. Een tip misschien 😉

Hieronder enkele van zijn foto’s:
Je kan meer van hem vinden op facebook en Fotoblur 

About Robby Remmerie

Al 7 jaar de papa van guus. Mijn gemeenschappelijke interesses met hem zijn goede muziek, lekker eten, onnozelheden uithalen, uitstappen en reizen, knutselen en computerspellekes. Overdag doe ik iets met het Internet @Nascom (zo beschrijf ik het alvast maar aan mijn moeder )

Je gedacht