25 Nov
2012
Posted in: DIY dad, vette cadeaus
By    No Comments

Lego ‘naturel’

Deze Lego ventjes zijn letterlijk uit het juiste hout gesneden. De Franse designer en houtvirtuoos Thibaut Malet creëerde een reeks houten Lego mannetjes op beperkte oplage. De figuurtjes zijn een stuk groter dan hun plastic voorgangers en de ledematen zitten vast, niettemin lijkt het me een geweldig cadeau voor echte Lego-freaks. Jammer genoeg zijn ze momenteel uitverkocht op Etsy…  Check zeker zijn site, die kerel maakt spullen die volgens mij veel papa’s kunnen bekoren.

En nu we het toch over Lego hebben, wat dacht je van deze funky manchetknopen?

 

About Simon Kempeneers

Papa van Achiel (°2008) en August (°2013). Onze gedeelde hobby's: piraat zijn, uitstapjes maken, gitaar-bashen, basketten en fun maken met de maten. We wonen in Wallonië en ik werk als strateeg bij Nascom.

Je gedacht