22 Nov
2012
Posted in: Buitenpret
By    1 Comment

Parijs voor ratjes

Onze Achiel is gek van Pixar’s Ratatouille. Hij vraagt regelmatig wanneer we nu eindelijk gaan eten in dat ‘beste restaurant’ van de wereld. Vermits we toch een tripje naar Parijs planden, heb ik even gezocht of het restaurant uit de tekenfilm nu echt bestaat. En ja hoor, het restaurant ‘Gusteau’s’ waar Remy de rat zijn avonturen beleefd is geïnspireerd op het fameuze ‘La Tour d’Argent’ in hartje Parijs. Nog leuker, er is zelfs een Ratatouille-parcours om met je kids in de pootsporen van Remy door de stad te trekken.

Het parcours kan je hier downloaden. Andere Parijse filmparcours vind je hier. Effectief gaan eten in La Tour d’Argent kan wel een kostelijke zaak worden en Remy ga je er waarschijnlijk niet tegenkomen…

About Simon Kempeneers

Papa van Achiel (°2008) en August (°2013). Onze gedeelde hobby's: piraat zijn, uitstapjes maken, gitaar-bashen, basketten en fun maken met de maten. We wonen in Wallonië en ik werk als strateeg bij Nascom.

1 Comment

  • net wat ik zocht :-)) een route geinspireerd op tekenfilms…ideaal om de kids te vermaken in Parijs ;-)) dank je om te sharen!

Je gedacht