24 Nov
2012
Posted in: Apps, Geek dad
By    1 Comment

Romo de iPhone Robot


Dit is Romo, de iphone robot. Wat kan deze kleine kerel allemaal? Je steekt je iPhone of iPod in de robot en controleert zelf de robot via een andere iDevice of computer. Romo kent ook een paar spelletjes bv. Romo Doodle waar je iets kan tekenen op je iPad en Romo gaat dan zelf jou tekening narijden. Ook kan de robot via internet bestuurd worden en kan hij foto’s nemen en ze automatisch uploaden naar het internet.

En als dat nog niet genoeg is, dan is er ook nog een API zodat je zelf apps kan bouwen. Ik wil er ene, en als ik er een heb dan volgt er zeker een verdere uitgebreide post. Nu is er alleen maar een mooi filmpje.

About Alain Hufkens

Alain is Papa van twee zonen, Robbe (4) en Arthur (2). Als job bij Nascom maakt hij mobiele en web applicaties (o.a. voor Studio 100). Ook in zijn vrije tijd is hij bezig met het maken van Apps voor Kids (Wee Rockets & Wee Subs) en Geeky gadgets. Voor de rest probeert hij zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn jongens.

1 Comment

  • Wow. Dat is een super idee. Knap ding. Alleen stevigheid zou me zorgen baren….

Je gedacht