27 Nov
2012

Unieke reeks LEGO Star Wars figuurtjes

Star Wars Charity Characters

LEGO bouwer / artiest Tyler Clites (aka “Legohaulic”) maakte een unieke reeks van cartooneske LEGO Star Wars-personages. Hij schonk deze aan het ‘Creations for Charity‘ goede doel, een fundraising evenement waar LEGO bouwers wereldwijd hun creaties aan doneren om geld in te zamelen om kopen LEGO-sets voor kansarme kinderen.

Star Wars Charity Characters Set 2

Voor nog meer coole LEGO, bekijk Legohaulic’s andere creaties op Flickr.

Tijd om de LEGO zak nog eens boven te halen, denk ik!

About Alain Hufkens

Alain is Papa van twee zonen, Robbe (4) en Arthur (2). Als job bij Nascom maakt hij mobiele en web applicaties (o.a. voor Studio 100). Ook in zijn vrije tijd is hij bezig met het maken van Apps voor Kids (Wee Rockets & Wee Subs) en Geeky gadgets. Voor de rest probeert hij zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn jongens.

Je gedacht