23 Nov
2012
Posted in: Apps
By    1 Comment

Wat te doen met de kunstwerkjes van je kids?

Kinderen kunnen prachtige kunstwerkjes maken en de volgende twee idee├źn spelen hier op een originele manier op in.

Articulate is een creatieve oplossing om op een simpele manier de werkjes tegen de muur te hangen. Het verschil met een gewoon kader is dat je hier gemakkelijk eens kan wisselen van tekening.

YouTube Preview Image

Artkive lost dit dan weer op een andere manier op. Deze handige App laat je toe om al de kunstwerken van je kinderen te archiveren. Je neemt gewoon een foto en kiest wie de kleine artiest was. Er kunnen ook nog contacten toegevoegd worden waarmee je dan de foto’s makkelijk mee kan delen met papa, mama en grootouders.

YouTube Preview Image

About Alain Hufkens

Alain is Papa van twee zonen, Robbe (4) en Arthur (2). Als job bij Nascom maakt hij mobiele en web applicaties (o.a. voor Studio 100). Ook in zijn vrije tijd is hij bezig met het maken van Apps voor Kids (Wee Rockets & Wee Subs) en Geeky gadgets. Voor de rest probeert hij zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn jongens.

1 Comment

  • Yep, die moet ik hebben!

Je gedacht