27 Nov
2012
Posted in: Geek dad, Uncategorized
By    No Comments

Zakgeld beheren met PKTMNY

Zakgeld ? Gelukkig is die van mij nog geen vragende partij. Je kinderen bewust maken van geld is geen eenvoudige opdracht. Tot 4-6 jaar denken ze sowieso dat het geld telkens magisch uit de muur van een bank verschijnt. Technology to the rescue !! PKTMNY is een interessant concept dat ik zeker indien beschikbaar in België wel eens zou willen proberen met mijn zoon. Het geeft ouders en kinderen een platform om hun zakgeld te beheren, te controleren en lijkt me toch ook wel educatief voor de kinderen.

YouTube Preview Image

 

 

 

Meer info kan je vinden op hun site: http://www.pktmny.com/

 

About Robby Remmerie

Al 7 jaar de papa van guus. Mijn gemeenschappelijke interesses met hem zijn goede muziek, lekker eten, onnozelheden uithalen, uitstappen en reizen, knutselen en computerspellekes. Overdag doe ik iets met het Internet @Nascom (zo beschrijf ik het alvast maar aan mijn moeder )

Je gedacht