5 Dec
2012
Posted in: vette cadeaus
By    No Comments

Fantastisch speelgoed : Transformer robot van 18000 euro!

Transformer robotten bestaan al jaren. Maar deze Japanners zijn voor mij de eerste die er in geslaagd zijn om het effectieve gedrag van de Transformers te benaderen. Zo kantransformer robot de rechtstaande robot met een druk op de knop veranderen in een auto. De robot heeft een ingebouwde Wi-Fi-camera, die je met een iPad kan bekijken.
Er is ook een controller bij en als em dus buiten je gezichtsveld rijdt kan je altijd via je iPad-scherm kijken. Als je toevallig 18000 euro teveel hebt, lijkt me dit een topcadeau voor je kinderen. Naar het schijnt is er zo een 10 jaar gewerkt aan de robot en tegen 2030 zijn ze van plan een versie te bouwen full-scale en met kustmatige intelligentie.
Die Japanners toch 🙂

Merci aan Tony van Mellaert voor de tip !

YouTube Preview Image

About Robby Remmerie

Al 7 jaar de papa van guus. Mijn gemeenschappelijke interesses met hem zijn goede muziek, lekker eten, onnozelheden uithalen, uitstappen en reizen, knutselen en computerspellekes. Overdag doe ik iets met het Internet @Nascom (zo beschrijf ik het alvast maar aan mijn moeder )

Je gedacht