7 Dec
2012
Posted in: Buitenpret, Tips
By    6 Comments

De beste plekken om te gaan sleeën !

Er ligt eindelijk een beetje sneeuw ! De slee staat klaar in de garage. Maar wat zijn de beste plekjes om te gaan sleeën. Je kan niet sleezomaar overal meer terecht. Waar kan je een deftige afdaling vinden, voor welke bomen moet je oppassen, waar staan ze klaar met Gluhwein of  jenever om je te ontvangen ?

Bij Papapraat moeten we elkaar helpen. Daarom hebben we een Slee kaart  aangemaakt op Google Maps. Plaats er je favoriete plekje op in de buurt. Hoe?  Inloggen met je Google Account en op “bewerken” klikken. Dan zie je boven (naast de zoom) 3 extra icons die je kan gebruiken om je spot te plaatsen. Alvast bedankt voor je tips !!

Hier kan je slee-spots gaan toevoegen: De Slee kaart  

Hier kan je al zien welke slee spots er zijn !


De slee kaart van België weergeven op een grotere kaart

 

About Robby Remmerie

Al 7 jaar de papa van guus. Mijn gemeenschappelijke interesses met hem zijn goede muziek, lekker eten, onnozelheden uithalen, uitstappen en reizen, knutselen en computerspellekes. Overdag doe ik iets met het Internet @Nascom (zo beschrijf ik het alvast maar aan mijn moeder )

6 Comments

  • Geen google-account dus bij deze: Josephat-park in Schaarbeek. Tophelling!

    • geen probleem, ik zet em derbij. Merci hé

  • Wonen in het hol van Pluto, en merken dat dé best verborgen slee-plek van het land tóch al op de kaart staat. Papapraat is blijkbaar goed vertegenwoordigd 😉 Keep going!

    • we doen ons best 😉

      • we are everywhere!

  • Kid or no Kid, met die Slee wil ik wel eens een toereke doen!!

Je gedacht