21 Jan
2013
Posted in: Tips
By    No Comments

Coole cake

Eat this taartenfee!┬áNaast breien en naaien is bakken duidelijk een trend onder de mama’s. Cupcakes, cakes, koekjes zijn niet echt ons ding…… tenzij ze er natuurlijk uitzien als deze. Bij deze inspiratie voor de mama’s en de moedige bakker onder de papa’s. Coole cakes!!

spiderman star trek tree star wars dragon darth angry  chewbaca Atari-Cake Bioshock Black-Pearl-Cake BMO-cake Dalek-Cake Dr-Who-Wedding-Cake Gingerbread-Death-Star

R2D2

About Robby Remmerie

Al 7 jaar de papa van guus. Mijn gemeenschappelijke interesses met hem zijn goede muziek, lekker eten, onnozelheden uithalen, uitstappen en reizen, knutselen en computerspellekes. Overdag doe ik iets met het Internet @Nascom (zo beschrijf ik het alvast maar aan mijn moeder )

Je gedacht