30 Jan
2013
Posted in: DIY dad, Geek dad
By    1 Comment

De Hacker Scouts, spelenderwijs met technologie leren omgaan

Wat als je bij de Scouts ook leerde om je eigen robots, een 3D print of een batterij van vier citroenen te maken? Wel dat is wat ze bij de Hacker Scouts onze kinderen willen bijleren. Spelenderwijs met technologie leren omgaan, en je leert er als ouder zeker nog zelf iets van bij.

Deze infographic legt uit waar de Hacker Scouts voor staan:

Hacker-Scouts1

Natuurlijk is het ook nog cool om te gaan kamperen in de bossen en rond het kampvuur een worst te grillen!

About Alain Hufkens

Alain is Papa van twee zonen, Robbe (4) en Arthur (2). Als job bij Nascom maakt hij mobiele en web applicaties (o.a. voor Studio 100). Ook in zijn vrije tijd is hij bezig met het maken van Apps voor Kids (Wee Rockets & Wee Subs) en Geeky gadgets. Voor de rest probeert hij zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn jongens.

1 Comment

  • Dit is geweldig – het betere kunst- en vliegwerk voor de jongste generatie!
    Ik heb al meteen een eerste kandidaat voor de inschrijvingen…

Je gedacht