11 Jan
2013
Posted in: Speelgoed
By    No Comments

De iPotty: Potjestraining met de iPad

Jullie zullen wel gemerkt hebben dat wij papa’s zot zijn van gadgets. Hoe zotter hoe liever! Maar soms gaan ze er toch los over. ┬áZo ook, de iPotty. Kort samengevat een potje met een iPad.ipotty
Mijn gedacht is dat ik mijn kind van 1 a 2 jaar toch niet met de iPad ga laten kakken. Enfin, ik snap het nut er niet van. Onze kinderen zullen al wel genoeg digitale speeltijd krijgen dus waarom ook nog op de pot. Of is het de bedoeling dat we onze kinderen aanleren om echt wel nooit meer zonder een scherm te kunnen.

Wat denken jullie ervan??

 

YouTube Preview Image

 

 

 

 

 

 

 

About Robby Remmerie

Al 7 jaar de papa van guus. Mijn gemeenschappelijke interesses met hem zijn goede muziek, lekker eten, onnozelheden uithalen, uitstappen en reizen, knutselen en computerspellekes. Overdag doe ik iets met het Internet @Nascom (zo beschrijf ik het alvast maar aan mijn moeder )

Je gedacht