31 Jan
2013
Posted in: Algemene nonsens
By    No Comments

Je kind uitzwaaien in stijl

Zoals jullie wel doorhebben zijn we absoluut fans van Papa’s die een schroef los hebben. Papa’s die net iets verder gaan om plezier te maken met hun kinderen, die creatief uit de hoek komen en al eens graag buiten de lijntjes kleuren. Deze papa heeft er een gewoonte van gemaakt zijn 16-jarige zoon elke ochtend uit te zwaaien op een originele manier. Hiervoor doet hij elke ochtend een andere outfit aan en hoe zotter hoe liever. Lijkt me niet simpel om elke dag iets nieuws te verzinnen en ik vraag me ook af hoe de vrienden van zijn zoon elke dag reageren in de bus, maar toch respect voor deze papa!

Enkele foto’s:

dadcostumes_2 dadcostumes_3-550x600 dadcostumes_4-294x600 dadcostumes_6

About Robby Remmerie

Al 7 jaar de papa van guus. Mijn gemeenschappelijke interesses met hem zijn goede muziek, lekker eten, onnozelheden uithalen, uitstappen en reizen, knutselen en computerspellekes. Overdag doe ik iets met het Internet @Nascom (zo beschrijf ik het alvast maar aan mijn moeder )

Je gedacht