7 Jan
2013
Posted in: Geek dad, Speelgoed
By    No Comments

LEGO Mindstorms EV3

LEGO heeft de nieuwe Mindstorms EV3 bekend gemaakt. De originele Mindstorms Robots werden bestuurd via een PC, maar de nieuwe versie is klaar voor o.a. iOS and Android devices. Zo zullen de robots ook een hoop nieuwe features krijgen. Via sensoren zullen ze onder andere bewegende objecten of zelfs hun eigenaar kunnen volgen.

Gripp3r SPIK3R

De nieuwe LEGO Mindstorms EV3 zal pas beschikbaar zijn ten vroegste half 2013. Ik kan precies niet wachten totdat mijn jongens oud genoeg zijn, dus zal ik er eerst eens zelf mee moeten experimenteren.

About Alain Hufkens

Alain is Papa van twee zonen, Robbe (4) en Arthur (2). Als job bij Nascom maakt hij mobiele en web applicaties (o.a. voor Studio 100). Ook in zijn vrije tijd is hij bezig met het maken van Apps voor Kids (Wee Rockets & Wee Subs) en Geeky gadgets. Voor de rest probeert hij zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn jongens.

Je gedacht