25 Jan
2013
Posted in: Apps, Geek dad
By    No Comments

Verander je iPhone in een kindvriendelijke camera

00a4408b7b9d1498701514aaf2def291_large

Met ACA Camera Kit verander je jouw iPhone in een kindvriendelijke camera¬†voor jonge kinderen. Het product is nog niet beschikbaar maar je kan de makers steunen op Kickstarter. Het leuke aan het product is dat je kan kiezen tussen 8 echte lenzen die voor de camera lens kunnen gedraaid worden. Daarnaast heeft de case ook een echte sluiter knop, zodat het echte camera gevoel er wel is. En uiteraard zit er een een App bij om de foto’s op een kindvriendelijke manier te maken.

Een nadeel is wel dat de case alleen compatibel met de nieuwe iPhone 5. Ik denk niet dat veel kinderen met de laatste nieuwe iPhone 5 van de Papa of Mama mogen spelen, maar misschien wel met een oude afgedankte iPhone. Vanaf $25 kan je in maart eigenaar zijn van dit leuke ding, op voorwaarde dat het project zijn doel bereikt. Ik ga nog even passen, wegens geen iPhone 5.

YouTube Preview Image

About Alain Hufkens

Alain is Papa van twee zonen, Robbe (4) en Arthur (2). Als job bij Nascom maakt hij mobiele en web applicaties (o.a. voor Studio 100). Ook in zijn vrije tijd is hij bezig met het maken van Apps voor Kids (Wee Rockets & Wee Subs) en Geeky gadgets. Voor de rest probeert hij zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn jongens.

Je gedacht