15 Feb
2013
Posted in: Algemene nonsens
By    2 Comments

De 6 manieren waarop je je vader ooit zal zien

De 6 manieren waarop je je vader ooit zal zien. Van superheld naar clown tot tiran en vriend. Eigenlijk een filmpje dat we aan al onze kinderen zouden moeten laten zien zodat we al de onaangename periodes kunnen skippen en gewoon normaal kunnen doen 😉

In welke fase zitten jullie?

YouTube Preview Image

About Robby Remmerie

Al 7 jaar de papa van guus. Mijn gemeenschappelijke interesses met hem zijn goede muziek, lekker eten, onnozelheden uithalen, uitstappen en reizen, knutselen en computerspellekes. Overdag doe ik iets met het Internet @Nascom (zo beschrijf ik het alvast maar aan mijn moeder )

2 Comments

  • Embedding disabled… Dus niet meer direct te zien hier.

  • Damn, ik zie het. Jammer. Ik zoek even een andere versie of zo

Je gedacht