1 Feb
2013
Posted in: Apps
By    No Comments

I Woke Up app

Ok ben jij diegene die ‘s nachts altijd moet opstaan voor de kleine terwijl je partner lekker kan doorslapen? Dan is deze app er voor jou. Check in, elke keer dat je moet opstaan zodat je ‘s ochtends het bewijs hebt van je nachtelijke avonturen…….. Enfin lijkt een tof idee maar ik ben er toch geen fan van, maar wel mooi gedesigned 😉

 

wokeup

De app kan je hier downloaden: https://itunes.apple.com/kz/app/trywwyh-ysr-lyt/id528527121?mt=8

Met dank aan @FreshGraphics voor de tip!

 

About Robby Remmerie

Al 7 jaar de papa van guus. Mijn gemeenschappelijke interesses met hem zijn goede muziek, lekker eten, onnozelheden uithalen, uitstappen en reizen, knutselen en computerspellekes. Overdag doe ik iets met het Internet @Nascom (zo beschrijf ik het alvast maar aan mijn moeder )

Je gedacht