20 Feb
2013
Posted in: Algemene nonsens, Apps
By    No Comments

Ontwerp je eigen pizza’s

Dino PizzaTijdens de krokusvakantie was ik een paar dagen alleen thuis met de jongens, en gingen we zelf pizza’s maken. Ze mochten zelf kiezen wat erop moest liggen, en toen heb ik mij even laten gaan en zijn we voor de Dino Pizza gegaan. Het resultaat kan je zien op de foto. Ik was er zelfs een beetje trots op, en hij was nog lekker ook.

Maar voor alles is er een app tegenwoordig! In de Verenigde Staten is er een Pizzeria waar de klant zijn eigen pizza kan ontwerpen, en daarna aan huis laten leveren. Je kan via de app Paint Your Pizza┬áde pizza ontwerpen en bestellen. Als je nog wat inspiratie zou nodig zou hebben, kan je ook de vorige ontworpen pizza’s bekijken in de gallerij.

paint-your-pizza-creations-4

paint-your-pizza-creations-3

Bekijk nog meer pizza’s.

About Alain Hufkens

Alain is Papa van twee zonen, Robbe (4) en Arthur (2). Als job bij Nascom maakt hij mobiele en web applicaties (o.a. voor Studio 100). Ook in zijn vrije tijd is hij bezig met het maken van Apps voor Kids (Wee Rockets & Wee Subs) en Geeky gadgets. Voor de rest probeert hij zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn jongens.

Je gedacht