7 Feb
2013
Posted in: DIY dad, Tips
By    No Comments

Spionnen training voor je kinderen

 

spytraining

Wat te doen met je kinderen als het slecht weer is. Waarom geen in-house spionnen training! Deze tip zal je kinderen zeker een uurtje bezighouden. Je hebt er niet veel voor nodig. Een serieuze bol rode draad kopen. Gewoon een wirwar van draden spannen in de gang of kamer, plaats een schat ¬†aan de andere zijde¬†(vaak kom je er al met een kinderbueno ) en je bent klaar. Missie is om aan de overzijde van de kamer te komen zonder een draad te raken. En tegen de mama kunnen we dit verantwoorden onder het motto van “essentieel voor de motorische ontwikkeling”

Veel plezier!

 

About Robby Remmerie

Al 7 jaar de papa van guus. Mijn gemeenschappelijke interesses met hem zijn goede muziek, lekker eten, onnozelheden uithalen, uitstappen en reizen, knutselen en computerspellekes. Overdag doe ik iets met het Internet @Nascom (zo beschrijf ik het alvast maar aan mijn moeder )

Je gedacht