14 Mar
2013
Posted in: Speelgoed, Tips
By    No Comments

Meltdown, het bordspel dat smelt!

GEOLino, een Duits wetenschappelijk magazine ontwikkelde een spelconcept om kinderen het effect van de opwarming van de aarde te leren kennen. Het bordspel bestaat uit ijsblokjes en ijsberen. Het doel van het spel is de ijsberen van de drijvende ijsschots naar het vaste land te krijgen voordat het ijs smelt. Het is een race tegen de klok om de ijsberen te redden. De naam van het spel is “MELTDOWN – the first boardgame that melts“.

YouTube Preview Image

Thanks @robbedoes voor de tip!

geo-meltdown-game-01-full

About Alain Hufkens

Alain is Papa van twee zonen, Robbe (4) en Arthur (2). Als job bij Nascom maakt hij mobiele en web applicaties (o.a. voor Studio 100). Ook in zijn vrije tijd is hij bezig met het maken van Apps voor Kids (Wee Rockets & Wee Subs) en Geeky gadgets. Voor de rest probeert hij zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn jongens.

Je gedacht