2 Mar
2013
Posted in: DIY dad, Geek dad
By    No Comments

Papa bouwt X-Wing cockpit boven bed van zoontje!

In het kader van deĀ coole kinderkamers verdient deze papa toch wel wat extra aandacht. Hij bouwde boven het bed van zijn zoontje de cockpit van een Star Wars X-Wing. Vanuit deze cockpit kan zijn zoontje dan naar de ingebouwde TV kijken. Star Wars uiteraard!

Respect!

CbVxZp8h zvTi55Ih heWoqjgh iUWZIFZh

Krijg je er niet genoeg van, dan kan je hier nog meer foto’s bekijken.

About Alain Hufkens

Alain is Papa van twee zonen, Robbe (4) en Arthur (2). Als job bij Nascom maakt hij mobiele en web applicaties (o.a. voor Studio 100). Ook in zijn vrije tijd is hij bezig met het maken van Apps voor Kids (Wee Rockets & Wee Subs) en Geeky gadgets. Voor de rest probeert hij zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn jongens.

Je gedacht