12 Mar
2013
Posted in: Tips
By    No Comments

Print een 3D-model van je ongeboren baby

Waarom gewoon een foto van een echo als het het ook 3D kan afprinten? Het Japanse bedrijf Fasotec laat aanstaande moeders zien wat er zich in hun buik bevindt: met behulp van ultrasoon geluid wordt er een echo gemaakt van de foetus, die vervolgens wordt omgezet in een driedimensionaal model en wordt uitgeprint door een 3D-printer. Het prijskaartje is  iets meer dan1000 euro . Video:

 

YouTube Preview Image

About Robby Remmerie

Al 7 jaar de papa van guus. Mijn gemeenschappelijke interesses met hem zijn goede muziek, lekker eten, onnozelheden uithalen, uitstappen en reizen, knutselen en computerspellekes. Overdag doe ik iets met het Internet @Nascom (zo beschrijf ik het alvast maar aan mijn moeder )

Je gedacht