17 Mar
2013
Posted in: Algemene nonsens, Tips
By    No Comments

Taartenverkoop

taartenverkoopWat doe je als je taarten moet verkopen voor de voetbal van je zoon. Eerst ga je van deur tot deur maar dat is ook niet echt efficient. Na een uur rondlopen hadden we  ongeveer 10 taarten verkocht. Veel familie woont er niet in onze buurt en Guus wou absoluut heel het dorp rondgaan. Ik zag het echter niet meer zitten met taarten te gaan leuren, dus vertelde ik hem dat ik via het Internet en Facebook minstens 30 taarten kon verkopen. Om hem te overtuigen mocht bij bij 30 taarten er ook een in mijn gezicht smijten (liever dat dan een hele dag huis-aan-huis taarten verkopen) Via Papapraat heb ik dan deze boodschap verspreid. Nooit gedacht dat zoveel mensen een taart in mijn gezicht wilden zien 😉 Van overal kreeg ik vragen voor taarten, van Limburg tot West-vlaanderen. Kortom Guus en ik, hadden er honderden kunnen verkopen. Omdat we de taarten ook zelf moesten rondbrengen heb ik me beperkt tot Scherpenheuvel en Leuven.
Guus heeft de weddenschap dus duidelijk gewonnen. Ik wil hierbij iedereen nog eens bedanken voor delen en bestellen!!!!
Gisteren hebben we dan ook 5 uur rondgereden om te taarten te leveren. Super!!

EN omdat iedereen zo graag precies de taart in mijn gezicht wil zien: Het filmpje

YouTube Preview Image

Merci ook aan Wolfsdonk Sport

 

About Robby Remmerie

Al 7 jaar de papa van guus. Mijn gemeenschappelijke interesses met hem zijn goede muziek, lekker eten, onnozelheden uithalen, uitstappen en reizen, knutselen en computerspellekes. Overdag doe ik iets met het Internet @Nascom (zo beschrijf ik het alvast maar aan mijn moeder )

Je gedacht