12 Apr
2013
Posted in: Buitenpret, Tips
By    No Comments

Knuffelvliegen: een luchtdoop voor de knuffels van je kinderen

5_Knuffelvliegen_2012__022_Dirk

De Pampa Modelfighters organiseren dit jaar voor de zevende keer het ‘Knuffelvliegen‘.

Dit is een familiedag waarop alle kinderen hun knuffeldier of lievelingspop een luchtdoop kunnen laten maken in een echt modelvliegtuig. Vorig jaar hebben er maar liefst 534 knuffels een luchtdoop gehad. De vliegtuigen kunnen ook loopings maken, maar enkel met toestemming van de kinderen! Na de landing krijgt de knuffel natuurlijk ook een vliegbrevet als bewijs dat hij gevlogen heeft.

Het knuffelvliegen gaat dit jaar door op zondag 22 september 2013 vanaf 10 uur. En je kan alle informatie vinden op de website van de Pampa Modelfighters.

5_Knuffelvliegen_2012__029_Dirk

Merci Bram voor de tip!

About Alain Hufkens

Alain is Papa van twee zonen, Robbe (4) en Arthur (2). Als job bij Nascom maakt hij mobiele en web applicaties (o.a. voor Studio 100). Ook in zijn vrije tijd is hij bezig met het maken van Apps voor Kids (Wee Rockets & Wee Subs) en Geeky gadgets. Voor de rest probeert hij zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn jongens.

Je gedacht