22 Apr
2013
Posted in: Algemene nonsens
By    No Comments

“nieuwe” papa’s zijn aantrekkelijker en dat weten ze!

hot-dadGoed nieuws, uit studies blijkt dat verse papa’s een “sexy boost” krijgen bij de geboorte van een kind. Objectief is het niet echt, het zit blijkbaar meer in ons hoofd ūüėČ Maar alles start met het nodige zelfvertrouwen h√©

De studie werd uitgevoerd door ¬†de¬†Universiteit van California, Santa Barbara Sociology Professor Alicia Cast (and vrinden!), met data van 182 pas getrouwde koppels met eerste kinderen. ¬† ¬†De koppels hielden dagboeken bij en werden regelmatig ge√Įnterviewd. Telkens werden hun gevraagd “hot or not” te spelen over hunzelf.

De onderzoekers vonden dat mannen zonder kinderen een vrij stabiel zelfbeeld hadden, maar bij nieuwe vaders was er duidelijk sprake van een “baby-boost” met een gestegen positief zelfbeeld en aantrekkelijkheid.

In plaats van zo een grootschalig onderzoek ¬†te organiseren hadden ze het beter gewoon aan Papapraat gevraagd want nieuwe papa’s zijn sexy en dat weten we!

Meer info over de studie kan je hier vinden: Global News

 

 

About Robby Remmerie

Al 7 jaar de papa van guus. Mijn gemeenschappelijke interesses met hem zijn goede muziek, lekker eten, onnozelheden uithalen, uitstappen en reizen, knutselen en computerspellekes. Overdag doe ik iets met het Internet @Nascom (zo beschrijf ik het alvast maar aan mijn moeder )

Je gedacht