23 Apr
2013
Posted in: Algemene nonsens, Apps
By    No Comments

‘Smart PJs’ de interactieve pyjama’s?!

Als er één plaats is waar volgens mij smartphones en tablets niet thuishoren, dan is het wel de slaapkamer van de kinderen. Voor mij is het moment net voor het slapen één van de leukste momenten van de dag, waar je rustig samen met je kinderen een verhaaltje leest. En dan nog liefst met een echte boek.

Maar de makers van de Smart PJs dachten daar anders over. Oordeel zelf, maar ik vrees dat het een success gaat worden.

YouTube Preview Image

About Alain Hufkens

Alain is Papa van twee zonen, Robbe (4) en Arthur (2). Als job bij Nascom maakt hij mobiele en web applicaties (o.a. voor Studio 100). Ook in zijn vrije tijd is hij bezig met het maken van Apps voor Kids (Wee Rockets & Wee Subs) en Geeky gadgets. Voor de rest probeert hij zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn jongens.

Je gedacht