22 May
2013
Posted in: Algemene nonsens
By    1 Comment

Kinderen zijn ECHT klein :-s

Als volwassene vergeet je soms wel eens hoe de wereld er uitziet door de ogen van een kind. Deze papa laat zijn peuterzoon zijn Google glass eens proberen terwijl ze  fruitsap gaan pakken. Het enige dat ik kon bedenken tijdens het bekijken van dit filmpje: DAMN, kinderen zijn wel echt klein………..ECHT. De wereld ziet er zo anders uit, wanneer je ze steeds bekijkt vanaf kruis-hoogte 😉

 

YouTube Preview Image

 

About Robby Remmerie

Al 7 jaar de papa van guus. Mijn gemeenschappelijke interesses met hem zijn goede muziek, lekker eten, onnozelheden uithalen, uitstappen en reizen, knutselen en computerspellekes. Overdag doe ik iets met het Internet @Nascom (zo beschrijf ik het alvast maar aan mijn moeder )

1 Comment

Je gedacht