20 May
2013
Posted in: Buitenpret, Tips
By    No Comments

Op wieltjes naar Circo Paradiso

Hoera! Op 24, 25 & 26 mei 2013 is het weer tijd voor Circo paradiso… Dit ‘fijnzinnig volksfeest’ zoals de organisatie het zelf passend omschrijft is niet enkel een cultureel hoogtepunt in Heusden-Zolder, ook tot ver buiten het midden-Limburgse bronsgroen eikenwoud is het een begrip geworden. Dit initiatief van CC Muze, de tekenacademie en het gemeentebestuur bereikt ruim 20.000 bezoekers en is ondertussen aan zijn 9de editie toe. Een fijne vriendin van ons zit mee in de organisatie en we kunnen alleen maar beamen dat het moeite de waard is. Groot en klein kunnen er genieten van creatieve hoogstandjes. Thema deze keer is ‘Dromen op wielen’, geïnspireerd door het 50-jarig bestaan van Circuit Zolder. Verwacht je aan veel [straat]theater, gekke muziekjes, dolle kermis, beeldige kunst en veel good vibes. Let it roll…

Screen Shot 2013-05-20 at 21.58.52

About Simon Kempeneers

Papa van Achiel (°2008) en August (°2013). Onze gedeelde hobby's: piraat zijn, uitstapjes maken, gitaar-bashen, basketten en fun maken met de maten. We wonen in Wallonië en ik werk als strateeg bij Nascom.

Je gedacht