21 May
2013
Posted in: Buitenpret, Tips
By    No Comments

Weekendtip: Logeren op een Boerderij

Wil je er even tussenuit om te logeren in een grote tent tussen de koeien of schapen? Dan is Het Betere BoerenBed misschien iets voor jou. Je logeert op een boerderij in Nederland (meestal met veel koeien of schapen) en slaapt in een grote tent.

Deze keer logeerden we bij Hoeve de Pippert in Gelderland. Vanuit Belgi√ę is dit de dichtstbijzijnde¬†boerderij. Voor de kinderen zijn er zeer leuke dingen zoals de hooischuur met slingertouw (zeer handig als het regent) en het meehelpen met het verzorgen van de kalfjes. Voor de Papa’s zit de grote uitdaging in het brandend houden van allerhande vuren. Alles wordt namelijk verwarmd met hout: de kachel in de tent, de kachel voor de douche, de kachel voor het bad en uiteraard de BBQ buiten aan de tent. Dus genoeg werk voor de Papa’s!

This slideshow requires JavaScript.

Wij zijn zelf al twee keer met deze organisatie weggeweest, en beide keren is het ook zeer goed meegevallen. Wil je wat verder gaan dan is dat mogelijk. Ze hebben blijkbaar ook al boerderijen in Frankrijk, Engeland en zelfs de Verenigde Staten.

About Alain Hufkens

Alain is Papa van twee zonen, Robbe (4) en Arthur (2). Als job bij Nascom maakt hij mobiele en web applicaties (o.a. voor Studio 100). Ook in zijn vrije tijd is hij bezig met het maken van Apps voor Kids (Wee Rockets & Wee Subs) en Geeky gadgets. Voor de rest probeert hij zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn jongens.

Je gedacht