28 May
2013
Posted in: Win
By    No Comments

Win een vakman voor een dag!!

win een tec7 vakman

Terwijl de mama’s naarstig op zoek zijn naar een vaderdagcadeau, houden wij een superaanbod achter de hand. Dankzij de fijne mensen van TEC7 mogen we namelijk een professionele klusjesman voor een dag weggeven. Zeg niet dat je die niet kan gebruiken ;-)
Tip: ga die dag iets fijns met je kinderen doen.

Hoe kan je winnen!
Heel eenvoudig. Ga naar ons facebookwedstrijd en vertel ons waarom jij een “klusjesman voor één dag” moet winnen. Welk klusje stel je al een jaar uit, wat wil je gaan doen die dag, welk neig project ben je mee bezig enz. Kortom overtuig ons!…De winnaar wordt via onze facebookpage bekend gemaakt (U had die toch al gelike’d niet?)

Wedstrijd is afgesloten. Winnaar maken we snel bekend!

About Robby Remmerie

Al 7 jaar de papa van guus. Mijn gemeenschappelijke interesses met hem zijn goede muziek, lekker eten, onnozelheden uithalen, uitstappen en reizen, knutselen en computerspellekes. Overdag doe ik iets met het Internet @Nascom (zo beschrijf ik het alvast maar aan mijn moeder )

Je gedacht