28 Jun
2013

Nieuwe app: HeyHey Pix

BM-gERLCQAEH2EE.jpg-largeVandaag lanceert het Gents softwarebedrijf HeyHey Apps zijn tweede app voor kinderen HeyHey Pix op iPad en iPhone. Daarmee brengen Stefan, Pieter en Bue de fantasiewereld van kinderen helemaal tot leven en overtreffen ze zelfs hun eigen verbeelding.

Ik heb de app mogen uitproberen, en zoals je ziet op de foto is het leuk voor de kinderen maar ook voor de ouders. In de app zit een uitgebreid aanbod aan illustraties. Van hoeden, snorren tot grappige kleine figuurtjes.

Als je klaar bent met je foto kan je de foto ook delen via Twitter, Instagram en Facebook. Maar de makers hebben er ook voor gezorgd dat je dit in de settings kan afzetten. Want het zou maar eens moeten gebeuren dat je vierjarige “per ongeluk” de foto op Twitter zwiert.

Je kan HeyHey pix downloaden in de iOS App Store.

About Alain Hufkens

Alain is Papa van twee zonen, Robbe (4) en Arthur (2). Als job bij Nascom maakt hij mobiele en web applicaties (o.a. voor Studio 100). Ook in zijn vrije tijd is hij bezig met het maken van Apps voor Kids (Wee Rockets & Wee Subs) en Geeky gadgets. Voor de rest probeert hij zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn jongens.

Je gedacht