2 Jul
2013
Posted in: Tips
By    No Comments

Het sharen van onze kinderen.

camIk zag vandaag dit filmpje (hieronder) en OMG die gast heeft gelijk. Als ouders lijken we tegenwoordig wel iPhone zombies die elke beweging van onze kinderen registreren en sharen. Een schoolfeest lijkt tegenwoordig wel een bijeenkomst van paparazzi met grote lenzen die vechten voor de beste plaats om te fotograferen. Tien minuten later staat ook alles op facebook. Ik ben er ook soms schuldig aan alhoewel ik het bewust probeer te beperken. Soms moet je gewoon even genieten van je kinderen, de beste foto’s maak je in je hoofd. En 99% van het materiaal dat je opneemt, kijk je toch nooit meer naar. Ook het delen op sociale media begint zulke vormen aan te nemen. Neen, we moeten niet elke scheet tweeten of sharen. Ik kan me best voorstellen dat vrienden zonder kinderen zich kapot ergeren aan ons. Anderzijds wil je toch met vrienden en familie de fijne momenten delen. Wat moet je doen en wat mag je wel sharen dan:

  • Zie dat wat je sharet ook grappig is voor iedereen
  • Deel enkel de belangrijke momenten, niet welk papje hij in de ochtend gegeten heeft
  • Kinderen die op hun bek gaan zijn altijd grappig
  • Fijne, grappige uitspraken doen het altijd
  • Tuurlijk ben je trots op je kind maar dat hoef je niet elke dag te zeggen
  • Selecteer je foto’s. Smijt er niet zomaar 100 op. Maar probeer mooie foto’s te delen.

Enfin dit zijn maar enkele tips hé, iedereen doet wat em wil 😉

 

YouTube Preview Image

About Robby Remmerie

Al 7 jaar de papa van guus. Mijn gemeenschappelijke interesses met hem zijn goede muziek, lekker eten, onnozelheden uithalen, uitstappen en reizen, knutselen en computerspellekes. Overdag doe ik iets met het Internet @Nascom (zo beschrijf ik het alvast maar aan mijn moeder )

Je gedacht