15 Sep
2013
Posted in: Geek dad
By    No Comments

De tandenfee en de geek

tandefeeWat doet een Geekdad met de tandenfee? Awel hij doet dit. (filmpje hieronder) Om het voor de Tandenfee allemaal wat eenvoudiger te maken, ontwikkelde hij een pneumatisch transport systeem om de tand aan de tandenfee te bezorgen maar ook om de beloning terug te sturen. Hij hoopt alvast zijn systeem uit te breiden naar de kerstman en de paashaas in de toekomst.

Naast het transport systeem heeft hij er een app aan gekoppeld waardoor zijn kind het transport van de tand en het geld op de voet kan volgen.
Meer geek kan je nauwelijks worden…. respect!

 

 

YouTube Preview Image

Merci aan Gijs Van Essche voor de tip!

 

About Robby Remmerie

Al 7 jaar de papa van guus. Mijn gemeenschappelijke interesses met hem zijn goede muziek, lekker eten, onnozelheden uithalen, uitstappen en reizen, knutselen en computerspellekes. Overdag doe ik iets met het Internet @Nascom (zo beschrijf ik het alvast maar aan mijn moeder )

Je gedacht