30 Jan
2014
Posted in: Apps
By    No Comments

Learny: een educatieve app met ouderdashboard

1499692_604017163023130_130211870_nLearny is een iPad app voor kleuters tussen de 2 en 5 jaar met educatieve spelletjes binnen verschillende ontwikkelingsdomeinen. Daarnaast is er een dashboard voor ouders. Terwijl kleuters spelen met Learny de dino en zijn dierenvriendjes, kunnen ouders zien wat ze leren en hoe ze evolueren.

Educatieve, speelse games

Kinderen worden meegenomen met Learny en andere diertjes naar verschillende werelden. Hier leren ze onder meer kleuren, letters en vormen in verschillende levels. Ieder kind evolueert op zijn eigen ritme en op een speelse manier. Specifieke kleuren of andere elementen die moeilijker zijn, worden via een algoritme bijgehouden en extra geoefend. Momenteel zijn er vier grote werelden binnen de app, die in de toekomst nog verder uitgebouwd worden.

Dashboard voor ouders

Het parent dashboard laat ouders toe hun kind(eren) mee te volgen tijdens het spelen. Zo kunnen ze zien hoe lang kinderen met de app spelen en wat ze het liefst doen. De evolutie binnen verschillende domeinen kan opgevolgd en gestimuleerd worden.

Bekijk de video

YouTube Preview Image

Promo codes

Omdat ik met veel plezier samen met Sanoma aan Learny heb gewerkt, mag ik een paar promo codes weggeven. Dus voor de snelle lezers zijn hier een paar links waar je Learny gratis kan downloaden:

Links

About Alain Hufkens

Alain is Papa van twee zonen, Robbe (4) en Arthur (2). Als job bij Nascom maakt hij mobiele en web applicaties (o.a. voor Studio 100). Ook in zijn vrije tijd is hij bezig met het maken van Apps voor Kids (Wee Rockets & Wee Subs) en Geeky gadgets. Voor de rest probeert hij zoveel mogelijk tijd door te brengen met zijn jongens.

Je gedacht